تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان فروش ۹ محصول مدیران خودرو به صورت نقد و اقساط (۲ دی ۱۴۰۳) + شرایط مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است
سرخط خبرها

موج ششم کرونا یکی دیگر از صیفی جات را هم گران کرد

  • کد خبر: ۹۹۰۲۱
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۱۰
موج ششم کرونا یکی دیگر از صیفی جات را هم گران کرد
در روز‌هایی که به گفته کارشناسان و متخصصان داریم در پیک ششم به سر می‌بریم که نتیجه تاخت و تاز امیکرون است، خبر گرانی یکی دیگر از محصولات یعنی شلغم، واکنش‌های زیادی را بین مردم ایجاد کرد.

سیدزاده | شهرآرانیوز؛ سال‌های آینده، وقتی کرونا و همه سویه‌های کوچک و بزرگش، تمام و کمال رخت از این دنیا ببندند و بروند پی کارشان، ما خاطرات و حرف‌های زیادی برای گفتن داریم. حرف‌هایی که البته همه آن‌ها به قرنطینه و تغییر و تحول در سبک زندگی در پیش گرفته ما مربوط نمی‌شود یا لزوما از واکسن و ماسک و رعایت فاصله فیزیکی در آن خبری نیست.

ما می‌توانیم در آینده تورم و کرونا را بگذاریم کنار هم و در مذمت آن سخن‌ها بسراییم. ما می‌توانیم در سال‌های آتی، یکی یکی اقلامی را نام ببریم که جولان این ویروس باعث افزایش سرسام آور قیمت آن‌ها شد و آه را از نهاد همگان بلند کرد. اگر خاطرتان باشد، که حتما همین طور است، مدتی پیش، وقتی دلتا سویه حاکم بر کشور و ترس و اضطراب زیادی به جان مردم انداخته بود، یعنی دقیقا همان زمانی که بسیاری از پزشکان و متخصصان اعلام کردند تا می‌توانید با خوردن میوه و آب میوه‌های طبیعی و سالم ایمنی بدنتان را بالا ببرید، قیمت هویج سر به آسمان گذاشت.

حالا آن روز‌ها را پشت سر گذاشتیم و در روز‌هایی که به گفته کارشناسان و متخصصان داریم در پیک ششم به سر می‌بریم که نتیجه تاخت و تاز امیکرون است، خبر گرانی یکی دیگر از محصولات یعنی شلغم، واکنش‌های زیادی را بین مردم ایجاد کرد. شلغم گران شده و نکته اینکه خود این افزایش قیمت هم محدوده قیمتی متغیری دارد. کاربران شبکه‌های اجتماعی که از تجربه خرید نوشته اند، از قیمت ۲۰ تا ۴۰ هزار تومانی آن گفته اند. واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی البته بیش از این است و هرکس از زبان خودش طعنه‌ای و زخم زبانی نثار شلغم کرده است.

کاربری نوشته است: «شلغم هم میوه شده و داره با بقیه میوه‌ها رقابت می‌کنه.» و دیگری گفت: «بعد از هویج نوبت رسید به شلغم. مطمئنم سازمان تره بار داره طرح بها دادن به میوه‌های ارزون رو عملی می‌کنه تا دلشون نشکنه.» کاربر دیگری هم نوشت: «گویا شلغم هم در دسته بندی میوه‌های لوکس قرار گرفت.» هرچند مضمون بسیاری از این توییت‌ها در لحن و زبان طنز آن نهفته، با این حال آنچه مشخص است؛ همان موضوع همیشگی یعنی گرانی است که به نوبت به محصولات مختلف می‌رسد در این میان، سفره مردم روز به روز کوچک و کوچک‌تر می‌شود.

هرچند رئیس اتحادیه بارفروشان تهران نوزدهم بهمن به تجارت نیوز از این گفت که با مساعد شدن هوا، عرضه این محصول به بازار بیشتر می‌شود و طبیعتا با توزیع این محصول بین فروشندگان میوه، قیمت آن پایین می‌آید. با این حال، به قول یکی از کاربران شبکه‌های اجتماعی: «اصلا چرا باید شلغم و هویج و کلی محصول دیگه این جوری قیمتاشون بالا بره که بعد منتظر کم شدنش بمونیم؟ تازه اگه کم بشه!»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->